شرایط ویزا ایران

درباره ما

درباره سفرهای آریارَمنَه


۱. تاریخچه سفرهای آریارمنه
۲. فلسفه نام‌گذاری سفرهای آریارمنه
۳. اندیشه بنیادین سفرهای آریارمنه
۴. اهداف سفرهای آریارمنه
۵. رسالت سفرهای آریارمنه
۶. شعار سفرهای آریارمنه

۱-تاریخچه سفرهای آریارمنه
فکر آغازین تاسیس یک شرکت خدمات مسافرت هوایی ، گردشگری و ریلی نخستین‌ بار با همت جوانان متخصص و متفکر ایرانی پس از جلسات متعدد ، همدلی و همفکری شکل گرفت. با تلاش این گروه مهندسین متخصص و بررسی نقشه ی راه گردشگری ایرانی – اسلامی مجوزات لازم از وزارت محترم میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری و سازمان محترم هواپیمایی کشوری و وزارت محترم راه و شهرسازی و شرکت محترم راه آهن جمهوری اسلامی ایران و فرهنگستان محترم زبان و ادب فارسی و اتاق بازرگانی صنایع ، معادن و کشاورزی تهران اخذ گردید.
عضویت های متعدد این گروه مهندسین که حالا عضو هیئت مدیره ی این شرکت محسوب می شوند در انجمن های بین المللی از جمله :شورای بین المللی بناها و محوطه های تاریخی ICOMOS ، موسسه فرهنگی ایکوموس ایران ، انجمن مدیریت ایران ،‌انجمن مدیران پروژه ایران ،‌سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران ، انجمن آموزش مهندسی ایران ، اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت IUCN عاملی بود تا اهداف جدید در حوزه ی گردشگری برای این شرکت تبیین گردد.
این مسیر جدید درطول شرح وظایف شرکتهای گردشگری و با حفظ و رعایت شرح موضوعات کلی شرکتهای خدمات مسافرت هوایی ، گرشگری و ریلی حالا بدنبال ایجاد تاسیسات گردشگری و هتلی و تجهیز و نظارت بر تطبیق وضعیت تاسیسات گردشگری و مدیریت تاسیسات گردشگری پس از محقق شدن آنلاین سازی خدمات دهی به مسافرین عزیز شکل گرفت.


۲-فلسفه نام‌گذاری سفرهای آریارمنه
برای تبیین این بخش، ابتدا به معرفی آریارمنه می‌پردازیم.
آریارَمْنَه = به پارسی باستان : نیای داریوش بزرگ از شاهان هخامنشی است و برادر کوچک‌تر کورش یکم نیای کوروش بزرگ است. پدرش چیش پیش پادشاهی خود را بین دو پسرش تقسیم نمود. وی به آریارمنه عنوان «شاه پارس» را داد.
آریارمنه پارسی باستان: ARIYĀRAMNA/اَرییارَمنَه؛ عیلامی: Har-ri-ya-ra-um-na/هر-ری-یَ-رَ-اُم-نَه؛ اَکَدی: ʾ-Ar-ḭa-ra-am-na/اَر-ییَ-رَ-اَم-نَ-ع؛ یونانی:Ariaramnēs/اَرییَرَمنِس فرزند چیش‌پیش و شاه پارس می‌باشد. پس از وی فرزندش آرشامه به پادشاهی پارس رسید. داریوش در سنگ‌نبشته بیستون می‌گوید پدر من ویشتاسپ است. پدر ویشتاسپ آرشام بود؛ پدر آرشام آریارمنه بود؛ پدر آریارمنه چیش‌پیش بود؛ پدر چیش‌پیش هخامنش بود.
اَرییارَمنَه نامی است از زبان پارسی باستان؛ برگرفته از Aryārāman-/اَریارامَن-، و از aryā-/اَریا- «آریایی‌ها و rāman-/رامَن- «خوشی و صلح» به معنای رامش‌دهنده ی آریایی‌ها
سفرهای آریارمنه برابر است با گردشگری صلح
به همین منظور جهت تسهیل در دسترسی به سامانه ی خدمات گردشگری آنلاین این شرکت آدرس سایت www.3ppp.ir ایجاد گردید
Trip=3p , p= per , p = person ∑= 3ppp.ir


۳-اندیشه بنیادین سفرهای آریارمنه
شالوده ی این شرکت توسعه پایدار است. توسعه پایدار فرایندی است که طی آن مردم یک کشور بدون استفاده از منابعی که به نسل‌های آینده تعلق دارد، نیازهای خود را برآورده می‌سازند. به همین دلیل توسعه را زمانی می‌توانیم پایدار بخوانیم که مخرب نباشد و امکان حفظ منابع اعم از آب، خاک، منابع ژنتیکی، گیاهی و جانوری را برای آیندگان فراهم سازد. در توسعه پایدار اصل این است که منابع طبیعی پایه به گونه‌ای محافظت شوند که نسل‌های آینده حداقل بتوانند به اندازه نسل کنونی از آن تولید و مصرف داشته باشند. توجه به اصول توسعه پایدار می‌تواند به پایداری یک جامعه در تمامی ابعاد منجر شود و قطعاً عدم توجه به این اصول، نابودی محیط و بشریت را به دنبال خواهد‌داشت.
توسعه پایدار بایستی پنج نیاز اساسی جوامع یعنی تلفیق حفاظت و توسعه، تأمین نیازهای اولیه زیستی انسان‌ها، عدالت اجتماعی، تمامیت فرهنگی و حفظ وحدت اکولوژیکی را پاسخگو باشد.
توسعه پایدار راهبرد توسعه‌ای است که در آن تمامی دارایی‌ها و منابع طبیعی، انسانی، مالی و فیزیکی در راستای افزایش بلندمدت ثروت جامعه، کاهش فقر و رفاه اجتماعی سازماندهی می‌شود. در همین راستا امروزه صنعت گردشگری در کنار صنایعی مانند نفت و خودروسازی، یکی از سه صنعت بزرگ جهان محسوب شده و می‌تواند با کمترین هزینه، زمینه توسعه مداوم و مستمر کشورها را فراهم آورد. از سوی دیگر، گردشگری صنعتی‌است که توسعه آن نیازمند شناخت و آگاهی کافی از مسائل و عوامل مؤثر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در هر منطقه است. دستیابی به این اهداف در گرو تأمین امنیت گردشگران و مقصدهای گردشگری از سوی دولت‌ها و به حداقل رساندن پیامدهای منفی تخریب زیست‌محیطی است.
بر این اساس این گروه مهندسین خوش ذوق تلاش نمودند تا با بررسی های دقیق و آسیب شناسی های متعدد پس از حدود ۱۵ سال سابقه در عرصه ی گردشگری و مهندسی و مدیریت پروژه های مرتبط راهکاری بر مبنای اصول استاندارد روز دنیا و قابل تعامل با صنعت گردشگری بین المللی را برای این شرکت محقق نمایند که همگی بر اساس استانداردهای :
ISO9001, ISO 10002 , ISO10004 ,ISO BS10008 , ISO 14001 واصول پیاده سازی پروژه ها بر مبنای استاندارد PMBOK و استاندارد PRINCE 2 که اساس و راهنمای پیاده سازی پروژه ها در دنیا می باشند.


۴-اهداف سفرهای آریارمنه
این شرکت با هدف ایجاد بستری آنلاین با کاربری کاملا آسان و محیطی دوستانه برای مسافرین جهت تسهیل در انتخاب و کسب اطلاعات کامل قبل از سفر و دسترسی سریع به تمامی ارکان سفر بصورت آنلاین همچنین معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران و جهان، بررسی ساختارهای فرهنگی، بافت‌های تاریخی، معرفی اقوام و ملل گوناگون و آداب و رسوم و آئین‌های مذهبی، هنر و صنایع‌دستی مربوط به آنها آغاز به کار کرده‌است.
از دیگر اهداف مهم و بلند مدت این شرکت، ایجاد تاسیسات گردشگری ، مدیریت تاسیسات گردشگری و تجهیز و بهینه سازی و نظارت بر تطبیق وضعیت تاسیسات گردشگری با مشارکت سرمایه گذاران داخلی و خارجی ، جذب سرمایه در تحقق این مهم با مشارکت گروه های متخصص و مهندسین خوش ذوق می باشد. همچنین معرفی و گسترش تفکر توسعه پایدار و ارائه راهکارهایی خلاقانه برای بهره‌مند شدن از تأثیر متقابل توسعه پایدار و صنعت گردشگری است. هدف بزرگ این شرکت ایجاد تعامل با گروه هایی از مهندسین و متخصصان گردشگری جهت تحقق (ایجاد شهرهای شناور پایدار درخلیج فارس) می باشد .


۵-رسالت سفرهای آریارمنه
با بررسی اهداف سفرهای آریارمنه درمی‌یابیم که رسالت عوامل سفرهای آریارمنه چیزی جز خدمت گذاری ، تسهیل در خدمات گردشگری ، آنلاین سازی ،‌آسان سازی دریافت خدمات گردشگری بر بستر الکترونیکی ، آگاهی‌رسانی، آموزش و گسترش اطلاعات در حوزه‌های میراث و گردشگری نیست. سفرهای آریارمنه به‌طور مستقیم با فرهنگ و تمدن، حس زیبایی‌شناسی و احساسات میهن‌پرستانه مردم و مهندسی و معماری ایران ارتباط دارد. رسالت سفرهای آریارمنه بیدار کردن روح ماجراجویانه و کمال‌طلبانه علاقه‌مندان به این حوزه است. دیگر رسالت این گروه جوان و خوش ذوق ایجاد تعامل میان همه اقشار جامعه برای حفظ محیط زیست، آثار تاریخی و میراث ملی و جهانی است. آریارمنه ای ها احساس مسئولیت کرده و بر خود واجب دانسته‌اند تا در جهت افزایش هرچه بیشتر آگاهی مردم در زمینه فرهنگ، هنر، میراث و گردشگری تلاش کنند.


۶-شعار سفرهای آریارمنه
شعار سفرهای آریارمنه عبارت است از:

“راه مارا فرامیخواند یا ما راه را؟”
چنان‌که از مفهوم این جمله بر می‌آید ‌راه نماد مسیر و مقصد و مقصود و به عبارتی راه‌های نرفته و فراخواندن نماد پست مدرنیسم و تصمیم گیری است؛ به این معنی که سفرهای آریارمنه از نادیده‌ها و کم اهمیت جلوه‌داده‌شده‌ها در حوزه میراث و گردشگری تا موضوعات حرفه‌ای و پیچیده را پوشش می‌دهد .حال بنگریم که آیا ما تصمیم به سفر میگیریم یا سفر تصمیم به خواندن ما می نماید؟